sabbs-logo

Vår kennel är registrerad med SABBS (South African Boerboel Breeders Society) i Sydafrika.

Våra hundar lever med oss, (eller med en foder familj ) mig Linda, min man Johan, våra barn Liam, Melker och våra katter, ingen hund bor i hundgård. Vi har även en liten flock med höns. 

Vi bor natur nära i Fjärås, 40 minuter söder om Göteborg, granne med skog och sjön Lygnern. 

Hundarna tränas  först och främst i vardags lydnad, det viktigaste för oss är att hundarna är en del av familjen och att vi har en harmonisk flock.

Alla våra avels hundar är hälso testade, fri röntgade och har en DNA profil(verifiering av stamtavlan) , de är även DNA testade av Mydog DNA för över hundratalet sjukdomar och genotyp.

Vi avlar endast på rastypiska hälsosamma hundar med ett sunt temperament. 

Vi har vår 9 åriga stamtik, svenskfödd, som är pensionerad efter två kullar, en 4 årig tik efter henne och hennes dotter på dryga året som bor med oss. Så mormor med barn och barnbarn. Vi har även tre stycken hundar som bor i foderfamiljer.

När vi behöver få in nytt blod importerar vi nya hundar, vi samarbetar framförallt med uppfödare i Europa.

Hundarna är våran hobby, inget som vi livnär oss på, vi avlar endast för att förbättra rasen, inget annat. Vi tar max en kull per år, vanligtvis på våren/sommaren.

Hoppas att vi ses!

                                  

                                

                                  studbook-logo

 

FB_IMG_1446583605282Molly & Melker Liam & Mystique Wolverine & Melker 2015-10-18 18.25.52Molly & LiamFB_IMG_1446499965842Bus med Mystique!